Curásztermékek, torták, sütemények

Válasszon az alábbi lehetőségek közül.

Torták, sütemények

Forma torták

Töltött torták

Esküvői torták

Fagylalt torták

Fényképes torták

 

 

 

 

 

 

 


Üzletünkben több mint 20 féle torta közül válogathat. Az alaptorták 10,16,20,24 szeletes méretekben készülnek. 8 szeletes tortát kérésre készítünk. Rendelési határidő a normál torták esetében 2 nap. Formatortáknál, különleges ígény esetén a rendelést, minden esetben egyeztetni szükséges személyesen a cukrászmesterrel.

 

Fernando Alonso 2012.07.29.-én ezzel a tortával ünnepelte születésnapját a Hungaroringen!

Buon Compleanno

Fernando!

 

 

 

Puncs torta

 

 

 

Gyümölcs torta

 

 

Katalán torta

 

 

Csokoládé torta

 

 

Dobos torta


   
   

Töltött tortáinkat 8 és 12 szeletes kivitelben készítjük. 5 féle ízből válogathat a kedves vendég. A legújabb töltött tortánk az idei év Magyarország Tortája, a Kecskeméti barackkal töltött köles torta.

 

 

 

 

Töltött joghurtos málnás

szelet

 

 

 

  

 


Esküvői torták, sütemények készítésére rendelést felveszünk. Kérjük keressen meg minket és egyztessen a cukrászmesterrel.

 

 

 

 

 
Fagylalt  tortáinkat azt általunk készített fagylalttal töltjük. Néhány alaptortát láthat a képeken, de természetesen bármilyen összeállítást elkészítünk Önöknek.

 

 

 

Kinder torta

 

 

 

Gyümölcsös fagylalt torta

 


Kedvenc pillnatairól készült fényképét, rávarázsoljuk a megrendelt tortájára . Hozzon egy  tetszőleges fényképet, amiből ehető ostyára elkészítjük a másolatot. A kész torta garantáltan tetszeni fog kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

 

 

 

Fényképes torta

ballagásra