Hírek


Új kenyér a pékségben! Részletekért kattintson a menüpontra.

<<<
 
2012.09.14

 

 

 

Biblia kenyér

 

A bibliakenyér, egy különlegesen ízletes és zamatos kenyér. A rusztikus és ropogós héja kihangsúlyozza, hogy elkészítésénél kizárólag a kezdetektől fogva bevált alapanyagok kerülnek felhasználásra. A mák és kömény keverékkel megszórt felület egyedi jelleget kölcsönöz a kenyérnek, emellett a mézzel együtt gondoskodnak a Bibliakenyér különösen finom, kerek ízéről. A Bibliakenyeret hagyományos, hosszú érlelésű kovásszal készítjük, ami különösen hosszan tartó frissességet eredményez. 

Pur-Pur kenyér

 

Évszázadokon keresztül elfeledett és nem továbbnemesített purpur búza csak most fedte fel titkát, úgy különleges színével és történetével, mint értékes tartalmával. A teljes kiörlésű kenyérben életre kel az erős, fűszeres íz, hosszan tartó frissesség. A Pur-Pur kenyér hagyományos kovászolással készül.

 

Botond kenyér

 

A Botond kenyér hagyományos, hosszú érlelésű kovásszal készül, ezért nem morzsálódik és hosszan eltartható. Gazdag ízvilága a békebeli, kemencében sült kenyerek  ízét, illatát idézi.